Mine værktøjer
Du er her: Forside / Ændringer i patienttavlen, projektoverblik og ny funktion til hurtig indhentning af patientnavn

Ændringer i patienttavlen, projektoverblik og ny funktion til hurtig indhentning af patientnavn

Se dette 2-sides dokument med gennemgang af ændringerne

--- eller læs nedenfor ---

 

Vejledning til ændringer i patienttavle, projektoverblik og ny funktionalitet til indhentning af patientnavn

 

Ændringer til scoreboard/patienttavle

Det grå scoreboard i toppen af patienttavlen er nu gjort mindre. Dette bevirker, at scoreboardet fremstår betydeligt smallere, men stadig indeholder de samme informationer. Desuden er teksten i scoreboardet tilpasset, så den nu flugter med den øverste kant af boksen, så teksten er mere læsbar.


Screenshot 1: Scoreboard i toppen af patienttavlenÆndringer til projektadministrationsboks i patienttavlen

Der er foretaget ændringer til den projektadministrationsboks, som findes i scoreboardet (vist på billedet ovenfor med rød markering) øverst på patienttavlen. Der kan nu klikkes på et særligt “Administration”-link. Dette link fører hen til en side, der giver et overblik over de forskellige projekter/moduler for patienten.

Projekterne er inddelt i tre drop-down menuer: “Dansk Reuma Biobank”, “Aktive projekter med eCRF” og “Projekter med eCRF”. De to første menuer viser en liste over aktive projekter, mens sidstnævnte viser projekter, som kan aktiveres for patienten.

Screenshot 2: Den nye projektadministrationsside (den røde markering på billedet viser de nye dropdown-menuer med projektinformationer)

 

Ny funktionalitet til indhentning af patientnavn

I menuen “Stamdata” er det nu muligt at indhente patientnavn direkte fra CPR-registeret. Dette gøres ved at klikke på knappen “hent navn fra cpr-register”, som findes under indtastningsfeltet til CPR-nummer. Ved at klikke på denne, dukker en pop-up menu frem med en knap: “klik for at patientens fulde navn bliver [Test Name] baseret på CPR-opslag”.

Screenshot 3: "Stamdata" med den nye funktionalitet til at indhente patientnavn markeret i rødt

 

Screenshot 4: Efter klik på knappen "hent navn fra cpr-register" dukker en pop-up boks op med teksten "tryk for at Patientens fulde navn bliver "Test Name" baseret på CPR-opslag"

 

Handlinger tilknyttet webside