Mine værktøjer
Du er her: Forside / Det er nu muligt at ordinere det nye biosimilære Rixathon (rituximab) og den nye IL-6-hæmmer Kevzara (sarilumab) i DANBIO

Det er nu muligt at ordinere det nye biosimilære Rixathon (rituximab) og den nye IL-6-hæmmer Kevzara (sarilumab) i DANBIO

Kære DANBIO-bruger,

De reumatologiske afdelinger skifter fra Mabthera (rituximab) til Rixathon (rituximab) pr. d. 1.11.2018. Dette er gældende for både nye og igangværende patienter.

For at gøre det nemt at skifte fra Mabthera til Rixathon, er denne årsag til ophør tilføjet i DANBIO for de patienter, der er i Mabthera behandling. Systemet vil automatisk genbruge seneste Mabthera dosis og interval.

Klik her for at læse en kort vejledning.

Der er blevet introduceret en ny IL-6-hæmmer til reumatoid arthrit, kaldet Kevzara (sarilumab). Det er blevet vurderet ligeværdigt i forhold til RoActemra (tocilizumab) af medicinrådet. Kevzara er billigere end RoActemra hvorfor Kevzara kan anvendes til RA patienter, hvor behandling med en IL-6-hæmmer overvejes. Kevzara er kun indiceret til behandling af RA, ikke til behandling af KCA.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatet.

 

Handlinger tilknyttet webside