Hvordan kan jeg justere i dosis på en oprettet biologisk behandling?

Hvordan kan jeg justere i dosis på en oprettet biologiske behandling? Hvordan retter jeg en fejlindtastning i den biologiske behandling? Kan jeg rette i en biologisk behandling der er afsluttet?

Ved ændringer i en igangsat biologisk behandling skal du anvende patientens ordinationstavle (find det biologiske præparat i navigationsfeltet).

Midt på ordinationtavlen finder du feltet "Tilføj justering", dette felt skal du bruge. Notér dig, at der er en blå ramme om præparatet, som du vil ændre indtastning på, og at ordinationen er en aktiv ordination. Du kan nu tilføje en ny justering ved at klikke på "Tilføj ny justering", og indtaste dosisjusteringen i det nye, tomme felt.

Hvis du indtaster en fejl i justeringsfeltet, kan du bruge "Deleteknappen".  Hvorefter du indtaster den korrekte justering.

En biologisk behandling kan du altid rette ved at gøre ordinationen aktiv. Det gælder både aktive og afsluttede ordinationer. Du vælger det ønskede præparat (i navigationsfeltet), og når den blå firkant er synlig om den ønskede ordination, kan du ændre de indtastede data eller bruge "Deleteknappen". Husk evt. at korrigerer dato og gemme den nye indtastning.